การพัฒนาศักยภาพของอาหารไทยเพื่อส่งเสริมการท่องเที่ยว = The development of Thai food potential for promotin toursim industry / โดย ทัศนีย์ ลิ้มสุวรรณ หัวหน้าโครงการวิจัย ; อรสา ปานขาว ... [และคนอื่น ๆ]
Material type:
- 9745377724
- The development of Thai food potential for promoting toursim industry
- รายงานการวิจัยเรื่อง การพัฒนาศักยภาพของอาหารไทยเพื่อส่งเสริมการท่องเที่ยว
- G155 .T5 ท365ก
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | G155 .T5 ท365ก (Browse shelf(Opens below)) | Available | 200608210080 | |
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | G155 .T5 ท365ก (Browse shelf(Opens below)) | Available | 200608210081 |
ภาคผนวก
บรรณานุกรม
ได้รับทุนอุดหนุนจากงบประมาณแผ่นดิน มหาวิทยาลัยรามคำแหง ประจำปี 2547
There are no comments on this title.