การจัดการห้องพักและการจัดการอาหารและเครื่องดื่ม. หน่วยที่ 1-7 = Room division and food and beverage management / มหาวิทยาลัยสุโขทัยธรรมาธิราช สาขาวิชาวิทยาการจัดการ.
Material type:
- 9786165058360
- Room division and food and beverage management
- เอกสารการสอนชุดวิชา การจัดการห้องพักและการจัดการอาหารและเครื่องดื่ม. หน่วยที่ 1-7
- TX911.3.M27 ก446 2555
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX911.3.M27 ก446 2555 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 2015000005442 | |
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX911.3.M27 ก446 2555 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 2015000005443 |
บรรณานุกรม
2 เล่ม
There are no comments on this title.