อาหารญี่ปุ่น / (Record no. 235514)
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01321nam0a22002650a04500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000160074 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20250302072214.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | s2553 th fnx000 000 0ntha d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9786165140478 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 2011001201 |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER | |
Classification number | TX 724.5 .J3 |
Item number | ร622อ |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | รุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์ |
9 (RLIN) | 135296 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | อาหารญี่ปุ่น / |
Statement of responsibility, etc. | รุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์ |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | กรุงเทพฯ : |
Name of publisher, distributor, etc. | ไทยควอลิตี้บุ๊คส์ (2006), |
Date of publication, distribution, etc. | 2553 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 157 หน้า : |
Other physical details | ภาพประกอบ (ภาพสีบางภาพ) |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร |
Geographic subdivision | ญี่ปุ่น |
9 (RLIN) | 85568 |
Topical term or geographic name entry element | อาหารญี่ปุ่น |
9 (RLIN) | 26 |
Topical term or geographic name entry element | ซูชิ |
9 (RLIN) | 135298 |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร |
General subdivision | ข้าว |
9 (RLIN) | 135299 |
949 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC) | |
b | 201104270004 |
p | 150.00 |
n | BUR |
r | SID02 RONO20110188 ORDNO4 |
t | 10 |
c | 10 |
l | B |
h | TX 724.5 .J3 |
j | 0 |
i | ร622อ |
990 ## - EQUIVALENCES OR CROSS-REFERENCES [LOCAL, CANADA] | |
Link information for 9XX fields | A37125 |
Link information for field corresponding to 9XX field | Aug 8 2012 9:13AM |
991 00 - BU INFORMATION | |
BU Field of Study | 0501 คณะมนุษยศาสตร์และการจัดการการท่องเที่ยว. การท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร การปรุงอาหาร ธุรกิจสายการบิน เรือสำราญ |
997 ## - BU TRANSFER | |
-- | 01 |
-- | การท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร ธุรกิจสายการบิน |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Shelving location | Date acquired | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Date last seen | Date last checked out | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | Available | Books | BU Library and Learning Space | BU Library and Learning Space | Book Shelves | 2019-05-31 | 2 | TX 724.5 .J3 ร622อ | 201104270004 | 2025-05-15 | 2024-07-27 | 2019-05-31 | Books |