ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม = (Record no. 255448)
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 03110nam a2200277Ii 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 255448 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | TH-BaBU |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20250302154203.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 230111s2018 th a f b 000 0 tha d |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | Th-BaBU |
Transcribing agency | Th-BaBU |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 5524100001866 (electronic bk.) |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER | |
Classification number | TX943 |
Item number | ส829ค 2561 |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สุพรรษา เทียมประสิทธิ์ |
9 (RLIN) | 164540 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม = |
Remainder of title | Introduction to food and beverage/ |
Statement of responsibility, etc. | สุพรรษา เทียมประสิทธิ์ |
246 31 - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | Introduction to food and beverage |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE | |
Place of production, publication, distribution, manufacture | กรุงเทพฯ: |
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer | บริษัท ซีเอ็ดยูเคชั่น จำกัด, |
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice | 2561 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 1 online resource. |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | text |
Source | rdacontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | computer |
Source | rdamedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | online resource |
Source | rdacarrier |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | หนังสือเล่มนี้เรียบเรียงขึ้นเพื่อใช้ประกอบการเรียนการสอนวิชา ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม (Introduction to Food and Beverage) รหัสวิชา 3700-0002 ตามหลักสูตรประกาศนียบัตรวิชาชีพชั้นสูง พุทธศักราช 2557 สำนักงานคณะกรรมการการอาชีวศึกษา กระทรวงศึกษาธิการ เนื้อหาแบ่งออกเป็น ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม ความสำคัญของโครงสร้างแต่ละแผนก อุปกรณ์บนโต๊ะอาหาร รวมไปถึงการให้บริการเสิร์ฟอาหารและการเก็บอาหาร และการผสมเครื่องดื่มต่าง ๆ เพื่อเสริมสร้างความรู้ความเข้าใจได้มากขึ้น สามารถใช้เป็นแหล่งข้อมูลที่ทันสมัยสำหรับนักศึกษาในการค้นคว้าหาความรู้ และสำหรับผู้ที่สนใจทั่วไปใช้เป็นข้อมูลพื้นฐานในการประกอบอาชีพด้านการบริการอาหารและเครื่องดื่มในสถานประกอบการต่างๆ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | บริการอาหาร |
9 (RLIN) | 132207 |
Topical term or geographic name entry element | เครื่องดื่ม |
9 (RLIN) | 2647 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="https://bookdosepath.com/BU/ebook/656809b800ea9">https://bookdosepath.com/BU/ebook/656809b800ea9</a> |
Public note | Electronic Resources |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | E-Book |
No items available.