BU Library and Learning Space

ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม = (Record no. 255448)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 03110nam a2200277Ii 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 255448
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field TH-BaBU
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20250302154203.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 230111s2018 th a f b 000 0 tha d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency Th-BaBU
Transcribing agency Th-BaBU
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 5524100001866 (electronic bk.)
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX943
Item number ส829ค 2561
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุพรรษา เทียมประสิทธิ์
9 (RLIN) 164540
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม =
Remainder of title Introduction to food and beverage/
Statement of responsibility, etc. สุพรรษา เทียมประสิทธิ์
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Introduction to food and beverage
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture กรุงเทพฯ:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer บริษัท ซีเอ็ดยูเคชั่น จำกัด,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2561
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 1 online resource.
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Source rdacarrier
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. หนังสือเล่มนี้เรียบเรียงขึ้นเพื่อใช้ประกอบการเรียนการสอนวิชา ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม (Introduction to Food and Beverage) รหัสวิชา 3700-0002 ตามหลักสูตรประกาศนียบัตรวิชาชีพชั้นสูง พุทธศักราช 2557 สำนักงานคณะกรรมการการอาชีวศึกษา กระทรวงศึกษาธิการ เนื้อหาแบ่งออกเป็น ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารและเครื่องดื่ม ความสำคัญของโครงสร้างแต่ละแผนก อุปกรณ์บนโต๊ะอาหาร รวมไปถึงการให้บริการเสิร์ฟอาหารและการเก็บอาหาร และการผสมเครื่องดื่มต่าง ๆ เพื่อเสริมสร้างความรู้ความเข้าใจได้มากขึ้น สามารถใช้เป็นแหล่งข้อมูลที่ทันสมัยสำหรับนักศึกษาในการค้นคว้าหาความรู้ และสำหรับผู้ที่สนใจทั่วไปใช้เป็นข้อมูลพื้นฐานในการประกอบอาชีพด้านการบริการอาหารและเครื่องดื่มในสถานประกอบการต่างๆ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element บริการอาหาร
9 (RLIN) 132207
Topical term or geographic name entry element เครื่องดื่ม
9 (RLIN) 2647
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://bookdosepath.com/BU/ebook/656809b800ea9">https://bookdosepath.com/BU/ebook/656809b800ea9</a>
Public note Electronic Resources
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification
Koha item type E-Book

No items available.

Library Opening Hours

Mon. - Sat. : 8:30 - 20:00

Public Holidays : Closed

Sun. : Closed

Contact Us

9/1 Moo 5, Surat Osathanugrah Library (Building C6), Phaholyothin Road, Klong Nueng, Klong Luang, Pathumthani 12120

Phone : 02-407-3888 ext. 2701

E-mail : library@bu.ac.th