ไข่และเนื้อไก่
Material type:
- TX556 .E4 ส869ข
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX556 .E4 ส869ข (Browse shelf(Opens below)) | Available | 29319 |
Browsing BU Library and Learning Space shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
||
TX553 .A5 ต344 ตารางแสดงชนิดและปริมาณกรดอมิโนในอาหารไทย = Amino acid content of Thai foods / | TX553 .C43 L682 The low cholesterol no fat cookbook / | TX553 .C43 L682 The low cholesterol no fat cookbook / | TX556 .E4 ส869ข ไข่และเนื้อไก่ | TX557 ม224 2541 มหัศจรรย์ผัก 108 | TX557 ม224 2542 มหัศจรรย์ผัก 108 | TX560 .F3 ก153 กรดไขมันและคอเลสเตอรอลในอาหารไทย = Fatty acids composition and cholesterol in Thai foods / |
There are no comments on this title.