ระบบการผลิตอาหาร
Material type:
- Food production system
- TP372.7 ด135ร 2533
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TP372.7 ด135ร 2533 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 178996 |
Browsing BU Library and Learning Space shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
![]() |
||
TP372.5 B647Q Quality management systems for the food industry : a guide to ISO 9001/2 | TP 372.6 ร228 ระบบการรับรองโรงงานผลิตสินค้าเกษตร / | TP372.7 ด135ร 2533 ระบบการผลิตอาหาร | TP372.7 ด135ร 2533 ระบบการผลิตอาหาร | TP374 อ274ค คู่มือของผู้ผลิต-สารวัตรอาหารในการตรวจลักษณะของกระป๋องและองค์ประกอบที่สำคัญบางประการ | TP374 F662 Food packaging technology / | TP374 F662 Food packaging technology / |
There are no comments on this title.