งานบริการอาหารและเครื่องดื่ม
Material type:
- TX911.3 .M27 พ751ง
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX911.3 .M27 พ751ง (Browse shelf(Opens below)) | Available | 102902 |
Browsing BU Library and Learning Space shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TX911.3.M27 ป467ก 2556 การบริหารจัดการและปฏิบัติงานโรงแรม ศตวรรษที่ 21 : ฉบับผู้บริหาร = 21st century hotel management and operations : executive edition / | TX911.3 .M27 ป467ศ ศิลป์และศาสตร์การบริหารการจัดการโรงแรม | TX911.3 .M27 ป467ศ ศิลป์และศาสตร์การบริหารการจัดการโรงแรม | TX911.3 .M27 พ751ง งานบริการอาหารและเครื่องดื่ม | TX911.3 .M27 ม246ก 2542 การจัดการและเทคนิคการบริการในโรงแรม หน่วยที่ 1-7 | TX911.3 .M27 ม246ก 2542 การจัดการและเทคนิคการบริการในโรงแรม หน่วยที่ 1-7 | TX911.3 .M27 ม246ก 2542 การจัดการและเทคนิคการบริการในโรงแรม หน่วยที่ 8-15 |
There are no comments on this title.