คู่มือของผู้ผลิต-สารวัตรอาหารในการตรวจลักษณะของกระป๋องและองค์ประกอบที่สำคัญบางประการ
Material type:
- TP374 อ274ค
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TP374 อ274ค (Browse shelf(Opens below)) | Available | 6701 |
Browsing BU Library and Learning Space shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
![]() |
![]() |
||
TP 372.6 ร228 ระบบการรับรองโรงงานผลิตสินค้าเกษตร / | TP372.7 ด135ร 2533 ระบบการผลิตอาหาร | TP372.7 ด135ร 2533 ระบบการผลิตอาหาร | TP374 อ274ค คู่มือของผู้ผลิต-สารวัตรอาหารในการตรวจลักษณะของกระป๋องและองค์ประกอบที่สำคัญบางประการ | TP374 F662 Food packaging technology / | TP374 F662 Food packaging technology / | TP374 F662 Food packaging technology / |
There are no comments on this title.