การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 1-8
Material type:
- Hotel and restaurant personnel development
- เอกสารการสอนชุดวิชา การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 1-8
- TX911.3 .P4 ม246ก
Item type | Home library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX911.3 .P4 ม246ก (Browse shelf(Opens below)) | Available | 30220000073 | |
![]() |
BU Library and Learning Space | Books | Book Shelves | TX911.3 .P4 ม246ก (Browse shelf(Opens below)) | Available | 30220000074 |
Browsing BU Library and Learning Space shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
||
TX911.3 M544R 2001 Restaurant management : customers, operations, and employees / | TX911.3 .P4 ม246ก การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 9-15 | TX911.3 .P4 ม246ก การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 9-15 | TX911.3 .P4 ม246ก การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 1-8 | TX911.3 .P4 ม246ก การพัฒนาบุคลากรในงานโรงแรมและภัตตาคาร หน่วยที่ 1-8 | TX911.3 .P4 ส293ส สมาคมโรงแรมไทย มาตรฐานบริการ : ทรัพยากรบุคคล | TX911.3 .P4 B385H Human resource management for tourism, hospitality and leisure : an international perspective / |
There are no comments on this title.