000 | 00964nam0a22002650a04500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000080256 | ||
003 | TH-BaBU | ||
040 |
_aTh-BaBU _cTh-BaBU |
||
005 | 20250302040339.0 | ||
008 | s1994 xxu 000 0 eng d | ||
020 | _a0442016018 | ||
035 | _a2001081444 | ||
050 | 4 |
_aTX911.3 .C65 _bD577P 1994 |
|
100 | 1 |
_aDittmer, Paul R. _948926 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPrinciples of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants / _cPaul R. Dittmer, Gerald G. Griffin |
250 | _a5th ed. | ||
260 |
_aNew York, N.Y. : _bVan Nostrand Reinhold, _c©1994 |
||
300 |
_a562 p. ; _bill |
||
500 | _aIncludes index | ||
650 | 4 |
_aFOOD SERVICE _xCOST CONTROL _932792 |
|
700 | 1 |
_aGriffin, Gerald G. _948927 |
|
991 | 0 | 0 | _a0501 |
997 |
_b01 _cการท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร ธุรกิจสายการบิน |
||
942 |
_2lcc _cBK |
||
999 |
_c162838 _d162838 |