000 01259nam0a22002770a04500
001 000121574
005 20250302053621.0
008 s2000 my fnx000 000 0neng d
020 _a983400537
035 _a2004000122
050 4 _aTX724.5 .A785
_bF662
245 0 0 _aFood of Asean.
_n6 /
_cchief editor, Mohd Ismail Noor ; editors, Shaikh Khalid bin Shaikh Haji Ahmad
260 _aKuala Lumpur :
_bASEAN Committee on Culture and Information (ASEAN-COCI),
_c2000
300 _a173 p. :
_bcol. ill.
504 _aIncludes bibliographical references and index
650 0 _aCOOKERY
_zASIA, SOUTHEASTERN
_989857
650 0 _aFOOD HABITS
_zASIA, SOUTHEASTERN
_989858
700 1 _aMohd Ismail Noor,
_eed.
_989859
700 1 _aShaikh Khalid bin Shaikh Haji Ahmad
_989860
949 _b200401020225
_p1050.00
_nBUR
_rSID01 RONO20030328 ORDNO25
_t10
_c10
_lB
_hTX724.5 .A785
_j0
_iF662
949 _b200401020226
_p1050.00
_nBUK
_rSID01 RONO20030328 ORDNO25
_t10
_c10
_lB
_hTX724.5 .A785
_j0
_iF662
990 _aA37125
_bJan 20 2004 4:28PM
991 0 0 _a0501
997 _b01
_cการท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร ธุรกิจสายการบิน
942 _2lcc
_cBK
999 _c203147
_d203147