000 01312nam0a22003250a04500
001 000134729
003 TH-BaBU
040 _aTh-BaBU
_cTh-BaBU
005 20250307140603.0
008 s2003 xxu fnx000 000 0neng d
020 _a0910627169
020 _a9780910627160
035 _a2005002285
050 4 _aTX911.3 .C65
_bB768C
100 1 _aBrown, Douglas Robert
_d1960-
_9101644
245 1 0 _aControlling restaurant & food service food costs /
_cby Douglas R. Brown
246 3 _aControlling restaurant and food service food costs
260 _aOcala, Fla. :
_bAtlantic Publishing Group,
_cc2003
300 _a142 p. :
_bill.
490 0 _aThe food service professionals guide to ;
_v6
500 _aIncludes index
650 0 _aFOOD SERVICE
_xCOST CONTROL
_932792
650 0 _aFOOD PRICES
_9104142
949 _b200505060044
_p11440.00
_nBUK
_rSID02 RONO20050084 ORDNO8
_t10
_c10
_lB
_hTX911.3 .C65
_j0
_iB768C
949 _b200505060045
_p11440.00
_nBUK
_rSID02 RONO20050084 ORDNO8
_t10
_c10
_lB
_hTX911.3 .C65
_j0
_iB768C
990 _aA40064
_bMay 11 2005 2:56PM
991 0 0 _a0501
997 _b01
_cการท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร ธุรกิจสายการบิน
942 _2lcc
_cBK
_01
999 _c213031
_d213031