000 01079nam0a22002650a04500
001 000298292
005 20250307145349.0
008 140523s2012 xxu fnx000 000 0ceng d
020 _a9780866123587
035 _a2013002657
050 4 _aTX 911.3 .M27
_bC523M 2012
100 0 _aCichy, Ronald F.
_9102356
245 1 0 _aManaging service in food and beverage operations /
_cRonald F. Cichy, Philip J. Hickey.
250 _a4th ed.
260 _aLansing, Mich. :
_bAmerican Hotel & Lodging Educational Institute,
_cc2012.
300 _a706 p. :
_bill.
504 _aIncludes bibliographical references and index
650 0 _aFood service management
_912728
700 0 _aHickey, Philip J.
_9143601
949 _b201310300003
_p2785.00
_nBUK
_rSID02 RONO20130154 ORDNO1
_t10
_c10
_lB
_hTX 911.3 .M27
_j0
_iC523M 2012
990 _aA39016
_b20131101
991 0 0 _a0501
997 _b01
_cการท่องเที่ยว การโรงแรม การจัดการภัตตาคาร ธุรกิจสายการบิน
942 _2lcc
_cBK
999 _c243113
_d243113